چرا زنان جدیتر از مردان به ویروس کرونا مبتلا میشوند؟
جارستان به نقل از سلامت نیوز: محققان می گویند: «زنان جدیتر از مردان به کرونا مبتلا میشوند و برای پیشگیری ابتلا به ویروس کرونا باید دقیق به پروتکلهای بهداشتی عمل کنند.» در ابتدای شیوع ویروس کرونا دادههایی مبنی بر آسیبپذیر بودن بیشتر مردان در برابر این بیماری منتشر شد و گروهی از مردان به قدری
جارستان به نقل از سلامت نیوز: محققان می گویند: «زنان جدیتر از مردان به کرونا مبتلا میشوند و برای پیشگیری ابتلا به ویروس کرونا باید دقیق به پروتکلهای بهداشتی عمل کنند.»
در ابتدای شیوع ویروس کرونا دادههایی مبنی بر آسیبپذیر بودن بیشتر مردان در برابر این بیماری منتشر شد و گروهی از مردان به قدری نگران خود شدند که تمرکز روی خانواده خود را از دست دادند. حالا بعد از گذشت چندین ماه از شیوع این بیماری، نتایج نشان میدهد که زنان در صورت رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی، بیشتر و جدیتر از مردان به این بیماری دچار میشوند.
تفاوت های رفتاری
۱. تحقیقی که روی ۲۱هزار و ۶۴۹ زن و مرد در استرالیا، اتریش، فرانسه، آلمان، ایتالیا، نیوزیلند، بریتانیا و آمریکا انجام شد، نشان میدهد که زنان همکاری بیشتری در محافظت از خود و جامعه داشتند؛ زیرا در رعایت نکات بهداشتی و استفاده از ماسک پیشروتر از مردان عمل کردند. نتایج نشان داد زنان این بیماری را جدیتر گرفتند بیشتر برای مبارزه با آن تلاش میکنند. تفاوتهای رفتاری مردان با زنان مانند سرفه کردن در قسمت داخلی آرنج، نشان میدهد که زنان بیشتر از مردان به فکر دیگران هستند و در اینباره قاطع عمل میکنند. در یک نظرسنجی از ۸۰۰ نفر، زنان بیشتر از مردان گفتند که در خانه میمانند، فاصله اجتماعی را رعایت میکنند و دستهای خود را بیشتر میشویند؛ اما اگر بر اثر اهمال کاری خود یا دیگران، به این بیماری دچار شوند بیشتر از مردان آسیب میبینند و نیاز به مدت زمان طولانیتری برای درمان دارند.
۲. محققان با بررسی منبع تراستد در سال ۲۰۱۶، به مطالعاتی از سراسر جهان دقت کردند. آنها دریافتند که در زمینه شیوع بیماریهایی مانند آنفولانزا، زنان تقریباً ۵۰ درصد بیشتر از مردان رفتارهای حفاظتی مانند شستن دستها، تمیز کردن سطوح و پوشیدن ماسک صورت داشتند. با استناد بر این دادهها قطعا تعداد بیشتر قربانیان کرونا مردان هستند. آن هم به این دلیل که از رعایت صحیح پروتکلهای بهداشتی سر باز میزنند؛ اما این بیتوجهی تنها به ابتلای مردان ختم نمیشود و راهی برای انتقال این بیماری به زنان و کودکان است.
تفاوتهای کلیدی در نحوه پاسخ سیستم ایمنی بدن به ویروس کرونا در مردان و زنان
مردان گیرندههای بیشتری برای دریافت ویروس کرونا نسبت به زنان دارند. مردان ممکن است بار ویروسی بالاتری هم نسبت به زنان در خود داشته باشند؛ اما سیستم ایمنی بدن زنان به اندازه مردان موثر عمل نمیکند و احتمال عفونت در زنان بیشتر وجود دارد که این موضوع موجب افزایش طول درمان ویروس کرونا در زنان میشود. هنوز هم بهترین راه برای مراقبت از خود و دیگر افراد جامعه، پوشیدن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، شستن مرتب دستها است. اگر همه به موارد ذکر شده عمل کنند میتوانیم شیوع کرونا را کنترل کنیم.
برچسب ها :کرونا، بیماری های ویروسی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰